Schoonheidsinstituut Be Delicious


R. Dansaertlaan 225
1702 Groot-Bijgaarden.

tel: +32 (0)475 - 31 42 53
BE 0416 026 565


Nieuw: Bodysculptor

Wat als je echt wel probeert om te letten op je voeding? Als je echt wel probeert om zoveel mogelijk je auto te laten staan en de fiets te nemen? Wat als die kilo's hardnekkig blijven kleven, al doe je nog zo je best om af te slanken? Dan is een extra zetje in de rug zeer welkom, zeker als dat op een heel ontspannende manier kan gebeuren! Goed gevoel deed de test met de Bodysculptor.

Lees meer...

Be Delicious, beauty & body salon, aan de rand van Brussel

Be Delicious ...

The name says it all. Ons schoonheidsinstituut is volledig uitgerust met de nieuwste technologieën zodat zowel dames als heren zich van hun beste kant kunnen laten zien. Gelaatsverzorgingen, definitieve ontharing, LPG-endermologie, afslankprogramma's al dan niet met voedingsbegeleiding, anti-rimpelbehandelingen, massages, pedicure, manicure, gelish ... you name it, we've got it!

NIEUW: BODYSCULPTOR

... voor wie esthetische problemen voorgoed wil oplossen of zich eens wil laten verwennen:
Met de producten en machines van Mesoestetic kunnen we bijna alle esthetische problemen aanpakken. Met de kuren en de Photogen en TMT kunnen we zowel oppervlakkige als diepe rimpels behandelen, pigmentvlekken en zwangerschapsmaskers, verslapte huid, striemen, cellulitis, vetophopingen,..., zelfs haaruitval aanpakken!

Onze gezichtshandelingen werken uiterst relaxerend en nemen ruim een uur in beslag. U heeft hierbij de keuze tussen de cosmedische producten van Mesoestetic of de 100% natuurlijke producten van Phyt's. Wilt u deze echter combineren met een anti-rimpelbehandeling of bv een peeling, dan kan dit, u moet gewoon iets meer tijd voorzien. Wilt u niet enkel een relaxerende gezichtsbehandeling maar hebt u liever dat uw hele lichaam tot rust komt dan kunnen we u een massage met essentiële oliën van 1/2, 1u, 1u30 of 2u aanraden.

... voor wie een einde wil maken aan ongewenste beharing:
Voor de permanente ontharing kunnen we een perfect resultaat garanderen dankzij de Ypérion L900, de nieuwste generatie in gepulseerd licht, we kunnen er zelfs uw mimische rimpeltjes, couperose en acne mee behandelen. Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie over onze tarieven.

... voor wie alles wat strakker mag zitten of gewoon aan zijn/haar conditie wil werken: 
Bent u het gevecht met de kilo's beu of wilt u er gewoon wat strakker uit zien? Ook dan kunnen we u helpen. Naast ons voedingsadvies en proteïnendieet kunnen we u niet enkel met raad maar ook met daad bijstaan. Met de Celu M6 Integral, ons gloednieuw LPG-Endermologietoestel behandelen we cellulitis, vetophopingen, verslapte huid,... Dit toestel is ook uiterst geschikt voor mensen die kampen met vochtophopingen en werkt zeer vochtafdrijvend. Bent u eerder het actieve type en deinst u er niet voor terug om te sporten dan kunt u bij ons terecht voor Bodycoach vibratietraining, Rip60, TRX, swiss ball en free weights. 
 

... voor wie mooie en verzorgde handen en voeten wil:
Ook voor nagelstyling bent u bij ons aan het goede adres. Voor een klassieke manicure of gelish in french, kleurtjes,... kunt u bij ons terecht en met gelish garanderen wij u tot 3 weken een perfect resultaat. Maar denk ook eens aan uw voeten. Voeten worden nogal vaak vergeten binnen de dagelijkse verzorgingsroutine en wat extra aandacht af en toe met een verzorgende pedicure is dan ook onontbeerlijk. Wij werken onze pedicure standaard af met gelish zodat u 6/8 weken perfect verzorgde teennagels kunt hebben.

Voor een afspraak kunt u bellen op 0475/31.42.53
Wij staan, op afspraak, ter uw beschikking van ma. t.e.m. vrij. van 10 tot 21u, wo 10u tot 17u30 en op zat. van 9 tot 14u
Adres: Robert Dansaertlaan 225 - 1702 Groot-Bijgaarden

Gelieve ons voor elke annulatie van een afspraak minimum 24 uur op voorhand te verwittigen, zoniet zien wij u verplicht u deze aan te rekenen. Dank voor uw begrip.
Kijk hier eens zeg