4VOO distinct man

*lees als "for voe" = “voor u”: Engelse “for= vier” + Frans “vous”

Huidverzorging voor mannen is al te vaak gewoon een afgeleide van vrouwencosmetica. 4VOO daarentegen ontwikkelt exclusieve mannenproducten, gebaseerd op jarenlang wetenschappelijk onderzoek. Als uw skincoach kan ik u garanderen dat 4VOO de uiting is van een voortdurend streven naar perfectie, kwaliteit en luxe om u de uitstraling te geven die u verdient. Als geen ander ken ik de behoeftes de mannenhuid. De behandelingen worden steeds individueel aangepast aan uw persoonlijke voorkeur en levensstijl en ik gebruik uiteraard enkel producten die ingrediënten van de allerbeste kwaliteit bevatten.

  • Een belangrijke meeting? Een sollicitatie?
  • Tekenen van vermoeidheid? Last van Jetlag?
  • Een doffe, vermoeide of geïrriteerde huid?
  • Acne, ingegroeide baardharen of andere huidproblemen?
  • Een avondje uit en je wil er geweldig uitzien?
  • Een traditionele barbierservice?
  • Nazorg chirurgie, facelift, blepharoplastie (ooglidcorrectie) of Botox® ?

Exclusief voor mannen: 4VOO distinct man

Het is niet mogelijk om in alles de beste zijn.

4VOO* kiest er dan ook resoluut voor om enkel voor mannen huidverzorgingsproducten te ontwikkelen.

Minimale inspanning, maximaal resultaat!

Het 4VOO gamma bestaat uit slechts enkele producten. Waarom moeilijk doen als het ook gemakkelijk kan? Met 4VOO hoef je geen uren in de badkamer te besteden om er fris en energiek bij te lopen.

PP3 — beste anti-aging molecule

PP3 of palmityol pentapeptide-3 is het meest innovatieve ingrediënt in al de 4VOO producten. Een kostbaar actief bestanddeel. Het vernieuwt de huid van binnenuit waardoor de huid gezond en energiek blijft. Bovendien wordt het verouderingsproces daadwerkelijk vertraagd. Het is dan ook niet verwonderlijk dat PP3 op het 20ste Wereldcongres Dermatologie erkend en verkozen werd als beste anti-aging molecule.

4VOO Uber tech — Hoogtechnologische innovatie en spitstechnologie!

Resultaat: unieke producten die de tijd lijken terug te draaien.

4VOO distinct man is zoals tanden poetsen,
“it’s not a product — it’s a way of life”

4VOO distinct man is dé oplossing voor elke man die in zijn toekomst investeert.

GELAATSVERZORGING

Een 4VOO gelaatsbehandeling draagt bij tot een verzorgd voorkomen en bijgevolg tot succes en zelfvertrouwen.

Power-boost treatment (20 min)

Dit is een korte behandeling van 20 min, deze bezorgt u in 1, 2, 3 een powerboost met als resultaat een stralende en natuurlijke teint. Tekenen van vermoeidheid zijn onmiddellijk verdwenen, de huid ziet er gezond en energiek uit. Uw uitstraling vergroot en u voelt zich aantrekkelijker dan ooit. En wie succes uitstraalt, krijgt het!
Prijs: €35

Business treatment (35 min)

Geweldige oppepper , na het werk of voor een belangrijke meeting. Zichtbare huidverbetering in 35 minuten. Ga voor een verzorgde, succesvolle en frisse look, elimineer tekenen van vermoeidheid en vale teint.
Prijs: €55

Wellness treatment (60 min)

Een verzorgende, reinigende en vitaliserende behandeling waarbij u ook kan genieten van een ontspannende gelaat, nek en schoudermassage. Ga voor een gezonde stralende huid en geniet van je succesvolle uitstraling.
Prijs: €75