MESOESTETIC®, dé Spaanse specialist in medische, cosmetische behandelingen, presenteert zijn COSMEDISCH productengamma. Een revolutionair gamma ontwikkeld dankzij talrijke jaren ervaring in de medische cosmetica. Op basis van hoogwaardige actieve bestanddelen, biedt zij een snelle en doeltreffende oplossing voor alle bijzondere behoeften van de huid.

De manuele behandelingen van Mesoestetic zijn steeds in kuurvorm. Ze bestaat uit 1-5 behandelingen in het instituut en een voorgeschreven nazorg voor thuis gedurende de kuur die ontontbeerlijk is om het gewenste resultaten te behalen. Om een esthetisch probleem bij de wortel aan te pakken moet men gedurende de kuur de reinigingsmelk, tonic en sunblock van Mesoestetic gebruiken om de huid optimaal te reinigen, beschermen en hydrateren tussen de behandelingen in. Naargelang het soort behandeling zijn er nog een aantal extra producten om de behandeling thuis verder te zettten. Deze zijn uiteraard allemaal in uw instituut te verkrijgen.

Peelings

Peeling_Pell_4JPG

Een chemische peeling-behandeling is een eenvoudige en doeltreffende, doch delicate, techniek. Hij veroorzaakt een gecontroleerde vernieuwing van de opperhuid en een deel van de diepere huidlaag. Hierdoor ontstaat een verdikking van de huid, een regeneratie van de collageen- en elastinevezels, een melanineregulatie en een vasculaire stimulatie.

Mesoestetic presenteert een hoogontwikkeld gamma professionele peelings die dankzij een groep van hydrozuren een exfoliërende actie hebben op de huid : melkzuur, amandelzuur, salicylzuur en glycolzuur.

De keuze van de peeling en zijn concentratie hangt af van de aard en het belang van het te behandelen onderwerp en de kenmerken van elk persoon :

Amandelzuur peeling speciaal aangewezen voor de verslapte vette, acne en hypergepigmenteerde huid.

Salicylzuurpeeling  ideaal voor de behandeling van de vette huid, verzacht huidoneffenheden van de acne huid, de fotoveroudering en rimpels. Verfijnt ook de huidkorrel.

Glycolzuur Peeling aangewezen als intensieve behandeling van de fotoverouderde huid dankzij zijn regenererende en herstellende actie op de huid.  Geschikt voor de antiveroudering peeling behandeling met de bedoeling de celvernieuwing te stimuleren, de huid te hydrateren en rimpels te verwijderen.

Melkzuur peeling : dankzij de stimulatie van de collageen- en elastinevezels, is deze behandeling aangewezen voor de behandeling van kleine rimpels en de fotoveroudering van de huid.

klik hier voor een filmpje over de toepassing

Cosmelan

cosmelan_pack

De vlekken te wijten aan een buitengewone pigmentatie, de huidveroudering veroorzaakt door de systematische blootstelling aan de zon, en in het algemeen de gebreken van melanische oorsprong, maken allen deel uit van de huidige problemen van onze eeuw.

Dankzij de revolutionaire Cosmelan behandeling, wordt de vorming van melanine uitwendig beperkt. Bijgevolg worden huidvlekken, te wijten aan hyperpigmentatie of ouderdomsvlekken verdoezeld en verwijderd. De vlekken verdwijnen en de huid wordt opnieuw zacht en helder.

 

klik hier voor een filmpje over de toepassing

Cosmelan Actif

cosmelan_activeCosmelan Active System Mesoestetic® is een revolutionaire democosmetische behandeling, speciaal ontwikkeld om de gebreken van de vette of acne huid te verbeteren of te verwijderen.

Een groot aantal jongeren of volwassenen hebben een vette of acne huid. Dit is te wijten aan hormonale veranderingen veroorzaakt door de puberteit, menstruatie, zwangerschap of andere oorzaken van buitenuit zoals vervuiling, voedingsgewoontes, stress, enz.

Het pack bevat een gamma van cosmetische actieve ingrediënten van natuurlijke en chemische afkomst die werden getest en die de exfoliatie bevorderen en beschikken over een keratolytisch effect, een talgregulerende actie uitvoeren met een zuiverende en een reinigende werking op de poriën. 

klik hier voor een filmpje over de toepassing

Mesoeclat

Mesoeclat Pack

Huidveroudering is het aftakelingsproces van de huid veroorzaakt doorheen de tijd. De ultraviolet stralen gecombineerd met genetische- en omgevingsfactoren zoals roken, vervuiling enz. bepalen dit proces.

De Mesoéclat methode werd ontwikkeld om het verdedigingsmechanisme van het organisme te bevorderen dat in werking komt  om te strijden tegen de versnellende huidverouderingsfactoren. Deze methode veroorzaakt een celvernieuwing die aan de huid opnieuw zijn vitaliteit en elasticiteit teruggeeft. Een kuur van 5 verzorgingen verdeeld over 5 weken.

klik hier voor een filmpje over de toepassing