TMT: Mesotherapie zonder naalden. Spectaculaire resultaten zonder injecties, ongemak of neveneffecten.

behandeling cellulitis TMT klein
De TMT is een apparaat dat een unieke en revolutionaire techniek gebruikt die ervoor zorgt dat de actieve bestanddelen van de behandelingen de huid gaan binnendringen op een non-aggressieve, snelle, pijnloze en werkelijk doeltreffende wijze.
 
Zijn originaliteit? In eenzelfde apparaat, zijn 2 technieken verzameld die elk afzonderlijk de versterkte huiddoorlaatbaarheid reeds hebben bewezen: de elektroforese (of ionoforese), die een constante stroom gebruikt en de elektroporatie, die een beroep doet op een aantal pulsies van snelle en korte duur.
  
Er zijn 9 verschillende behandelingen mogelijk met de TMT:

  1. Cellulitis  bodegon_klein
  2. Lokale cellulitis
  3. Striemen
  4. Huidverslapping
  5. Anti-aging
  6. Post Solar (na het zonnen)
  7. Pigmentatievlekken / Depigmenterend
  8. Couperose
  9. Haaruitval

Het doel van deze vereniging : de doeltreffendheid van de twee methodes samenvoegen om zo het binnendringen van bepaalde actieve bestanddelen in de huid te boosten op een onweldadige wijze. Actieve bestanddelen die verscheidene problemen gaan behandelen zoals huidveroudering, cellulitis, striemen of huidverslapping. Wetende dat de actieve bestanddelen, die onmiddellijk aan gebracht worden op de huid de diepere huidlagen niet kunnen binnendringen, begrijpt men snel de vooruitzichten van een spitstechnologie zoals deze van het TMT System.

Elektroporatie kan worden toegepast op alle celtypes. Het laat het binnendringen van verschillende stoffen toe, onafhankelijk van hun oorsprong of grootte. Het is een heel doeltreffende techniek zowel voor het binnendringen van eenvoudige molecules als voor de macro molecules zoals DNA of Hyaluronzuur. Dankzij de ELEKTROPORATIE  dringen de actieve bestanddelen doeltreffend in de huid zonder het gebruik van naalden: De behandelingen zijn bijgevolg pijnloos. De neveneffecten zoals sporen, gesprongen vaatjes of hematomen zijn uitgesloten.

De ELEKTROFORESE of IONOFORESE bestaat eruit de actieve bestanddelen in de huid te laten binnendringen door het gebruik van elektrische stroom. De ingangskanalen zijn de zweetklieren en de haarzakjes.

Dankzij de elektroforese kunnen de geïoniseerde molecules binnendringen doorheen de aanhangende  structuren van de dermis door het gebruik van een constante stroom (<0,5 ma / cm2). De elektrische afkeer veroorzaakt tussen de polariteit van de aangebrachte stof en het niveau van de schok van de gebruikte elektrode heeft als gevolg dat de stoffen kunnen binnendringen. Dezelfde twee tekens gaan afstoten en twee tegenovergestelde tekens gaan  aantrekken. Dankzij dit principe worden de actieve ionen van de actieve bestanddelen teruggeduwd naar de dermis.