SlimLine™ POD O2 Deluxe

Dit pareltje is meest geavanceerde spacapsule van sybaritic Inc, de uitvinder en 's werelds nummer één in de capsule industrie. SlimLine heeft meerdere technologieën voor gewichtsverlies geïntegreerd in de Slimline Pod O2 Deluxe voor verhoogde metabole stimulatie, gewichtsverlies en de daarmee samenhangende fysiologische voordelen.

Het metabolisme blijvend stimuleren

SlimLine levert een totaal nieuwe ervaring van gewichtsverlies door de integratie en implementatie van de meest vernieuwende technologieën in een "alles-in-een" systeem voor de behandeling. De SlimLine capsule zorgt voor een efficiënte en complete oplossing om het metabolisme te stimuleren zodat uw klant gewicht verliest én dit gewichtsverlies kan behouden op natuurlijke wijze. Het succes van deze formule zit hem in het feit dat men het probleem van de traditionele diëten, het jojo-effect, gaat vermijden.

Bij klassiek diëten gaat men enkel werken met een verminderde calorie-inname waardoor het metabolisme op termijn gaat vertragen. Men gaat minder verbranden en moet steeds minder eten om nog resultaat te behalen. De Slimline zorgt er voor dat het metabolisme wordt gestimuleerd zodat men blijvend meer calorieën gaat verbranden. In combinatie met een normaal, gezond dieet heeft men blijvende, spectaculaire resultaten.

Unieke Technologie & Permanente Voordelen

Geconvecteerde droge warmte en diep indringende bijna-infrarode warmte worden gelijktijdig toegediend met therapeutische, intens LED light, P-NIR golflengtes en 99% zuivere zuurstof. Deze unieke combinatie van technologieën vermindert de natuurlijk vetmassa waardoor het hormoon leptine wordt afgescheiden en de hypothalamus gestimuleerd wordt om uw klanten / patiënten te helpen gewicht te verliezen en hun afgeslankt lichaam te verstrakken op drie manieren:

ÉÉN : De Basal Metabolic Rate (BMR) wordt op een vergelijkbare manier zoals bij fysieke activiteit verhoogd. De hartslag en het metabolisme worden verhoogd net zoals zij gestimuleerd zouden worden door het verrichten van zware lichamelijke inspanning.

TWEE : Het "Weight Set Point" van het lichaam daalt. Alleen door het veranderen van onze stofwisseling en het verhogen van onze BMR kunnen we een permanent lager "set point" creëeren en onderhouden waardoor we moeiteloos ons lagere ideale gewicht kunnen behouden.

DRIE : De overtollige huid als gevolg van gewichtsverlies zal worden verstrakt en verstevigd. Fijne lijntjes en diepe rimpels, tekenen van fotoveroudering, zullen worden verminderd door de intensieve LED-modules waardoor de nieuwe celgroei wordt versterkt.

De veilige geprogrammeerde SI-LED "Lichtintensiteit Modules" (BIM)

De LED's van de pod werken in op het gehele lichaam. In de SlimLine kamer, zitten er 2 soorten LED's met drie (3) golflengtes: 590 nm (geel), 630 nm (rood) en een eigen NIR (near-infrarood) golflengte voor het herstel van de cellen en het stimuleren van nieuwe cellen. De Lichtintensiteit Facial System (LIFS) of gezichtsled's bieden meer dan 1300 super intensiteit LED's stralers.
Dit omhullend gezichtssysteem werkt daadwerkelijk in op een diepte van 590 nm (geel) en 630 nm (rood) voor extra gezichtafslanking, het verstrakken van de huid en anti-aging.