Laatste Nieuws

Body & Bess Geurkaars 'Frambozen'

Voor wie op zoek is naar een leuk cadeautje, of zichzelf eens wil verwennen heeft Body&Bess naast hun klassieke pakketjes nu ook een leuke geurkaars met een subtiel aroma van framboos. 

bodybess pakket kleinbodybes pakkert groot

LPG 'thé bio minceur' detoxthee

The minceur lpg

De ideale detoxkuur

Gewichtsverlies / Vetverbrander / Drainage en vertering

WERKING

De THE BIO MINCEUR EXPRESS J14 LPG is een subtiele samenstelling van planten, biologisch fruit en groenten die erkend zijn voor hun slankheids deugden.  Op een inteligente manier geselecteerd zijn deze kwaliteitsingredienten perfect gedoseerd om aan deze thee de LPG werkzaamheid mee te geven.

Bodysculptor

Wat als je echt wel probeert om te letten op je voeding? Als je echt wel probeert om zoveel mogelijk je auto te laten staan en de fiets te nemen? Wat als die kilo's hardnekkig blijven kleven, al doe je nog zo je best om af te slanken? Dan is een extra zetje in de rug zeer welkom, zeker als dat op een heel ontspannende manier kan gebeuren! Goed gevoel deed de test met de Bodysculptor.

Voorkom winterdepressie

De herfst is in het land en de winter komt er al snel aan. Met het vallen van de donkere dagen krijgen ontzettend veel mensen problemen van vermoeidheid of de zogenaamde 'winterdepressie'. Deze depressie wordt veroorzaakt door een gebrek aan licht, waardoor er een ontregeling ontstaat van het biologische dag/nacht ritme.

LED-therapie is de oplossing

voorkom winterdepressieDe symptomen van een winterdepressie, nl. vermoeidheid en neerslachtigheid die veroorzaakt worden door een tekort aan zonlicht kunnen op een heel eenvoudige manier aangepakt worden.

Artisjok ondersteunt uw afslanking

Artisjok of de Cynara Scolymus heeft een bijzonder gezonde werking op het menselijk lichaam.  Het heeft een positieve invloed op de lever- en galfunctie. Het bevordert een gezonde spijsvertering en een gezonde cholesterol en vochthuishouding. Hierdoor ondersteunt artisjok bij afslanken.

Geneeskrachtige werking van Artisjok

Gal

Artisjok helpt bij spijsverteringsmoeilijkheden door een gebrekkige galafscheiding, door slechte beweeglijkheid van de galwegen of na verwijdering van de galblaas; vooral na het eten van vetten. 
Bij het slecht verdragen van vetten zoals een vollemaaggevoel, pijn onder de rechter ribben, misselijkheid, winderigheid en gasophoping, galblaasontsteking of andere aandoeningen van de galwegen, werkt artisjok ontkrampend op de galwegen.

Artisjok helpt ook galstenen voorkomen en galgruis verwijderen.