Endermologie is een aangename, mechanische behandeling van het bindweefsel. Endermologie heeft alle oplossingen in zich om een antwoord te geven op de belangrijkste esthetische problemen van man of vrouw.  

Cellu M6 Integral

Cellu_M6_integralOngeëvenaarde technologische innovatie De Cellu M6 totaal herdacht ! De Cellu M6 Intégral verenigt kracht, zuiverhied en technologie. 

 

In 1986 bracht LPG de Cellu M6 op de markt, een revolutionair toestel, met een unieke, mechanische aanpak, speciaal ontworpen voor veranderingen van het bindweefsel. Wereldwijd wordt de techniek goedgekeurd en erkend omwille van haar doeltreffendheid. Gesterkt door de geweldige resultaten, werd de techniek verder ontwikkeld tot een nieuwe toestel, de Cellu M6 Integral.

Dit nieuwe, medisch toestel dat deels terug valt op de oude techniek maar vooral vernieuwend is, kan het weefsel stimuleren op een manier die zelfs de meest deskundige experts niet voor mogelijk hadden gehouden. Zo ontstonden bij LPG roterende cilinders die onafhankelijk van elkaar kunnen werken en zich los van elkaar kunnen bewegen.

De cilinders zijn in staat om te tillen, uit te rekken, te mobiliseren, te mechaniseren, te ontspannen, samen te brengen, los te maken. Kortom, om de talloze veranderingen die het bindweefsel ondergaat, te overwinnen. Het stimuleert het bindweefsel met een doelgericht resultaat en snelle werking. Een exclusief en revolutionair procédé.

60 programma’s* beschikbaar :

Beauty Lichaam : Lipomassage Androïde, Lipomassage gynoïde, Cellulitis gladmaken, Contouren verstevigen...

Beauty Aangezicht : Lift oogcontour, Strakheid, Collageenactivator, Verzorging diepe rimpels...

Fitness : Voorbereiding en recuperatie...

Health : Fibrose, Oedeem, Lymfoedeem, veineuse insufficiëntie...

Sport : Lesie ligament en pezen, voorbereiding, recuperatie

Spa : Expert Liposculpt, Endermo détox...

Medisch-Esthetisch : Pré en post liposuctie, Pré et post lifting

 

Wetenschappelijk onderzoek

Onderzoekers werken samen met artsen en therapeuten over de hele wereld om LPG verder te betrekken op de evoluties en vorderingen van verschillende disciplines o.a.: plastische chirurgie, dermatologie, esthetische geneeskunde, traumatologie, sportgeneeskunde, functionele revalidatie, reumatologie. 

Het effect van een endermologie behandeling
Een behandeling met de Cellu M6 Integral is een echte training van het weefsel. Vorm en volume, kwaliteit van de huid, tonificatie, eliminatie, cellulitis. 

De esthetische module van de Cellu M6 Integral, stimuleert de reiniging van het organisme en bestrijdt de vaak aanwezige cellulitis. Ook om plaatselijke vetophoping aan te pakken is bindweefselmassage zeer geschikt. 
In het kader van ons anti-cellulitis programma gebruiken wij endermologie om de huid te verstevigen en veerkrachtig te maken. Juist oudere mensen hebben heel veel baat bij endermologiebehandelingen, omdat het weefsel geen al te snelle veranderingen meer verdraagt. Naast het feit dat de behandeling zeer effectief is, is het ook nog heel aangenaam en ontspannend.

Verloop van een behandeling

Een behandeling duurt naargelang de te behandelen zones 30 of 45 minuten. Tijdens de behandeling draagt u een dun nylon bodysuit dat het gehele lichaam bedekt. Dit is heel comfortabel en hygiënisch, tevens is een betere geleiding van de behandelkop mogelijk. Het is belangrijk dat u zeker 1,5 liter water drinkt na een behandeling.
Na 10 behandelingen begint men echt resultaat te zien. Afhankelijk van de mate van vetophoping of cellulitis zijn er 12 tot 20 behandelingen noodzakelijk. De tijd tussen twee behandelingen dient 48 uur te bedragen. Het is aan te bevelen de eerste 10 behandelingen binnen 5 weken te laten verlopen voor een optimaal resultaat. Daarna kunnen de sessies een maal per week plaats vinden. Het is wenselijk regelmatig terug te komen voor een onderhoudsbehandeling (1-2x/maand). 

Endermolift : om het gezicht te liften

LPG de specialist in celstimulatie is vandaag een referentie die door meer dan 85 wetenschappelijke studies werd bekrachtigd. Met Endermolift stelt LPG een nieuwe techniek voor om de fijne weefsels van het gezicht te versterken. Endermolift heeft een onmiddellijk liftend anti-aging effect! Al bijna vanzelfsprekend kan u ook voor deze exclusieve behandeling terecht bij het professionele team van Be Delicious.

Een nieuwe fitness voor de huid

Vanaf de leeftijd van 25 jaar, verliest de huid van haar stevigheid. Langzaam maar zeker vervaagt het ovaal van het gelaat en verschijnen rimpels. Deze verschijnselen zijn het gevolg van het slecht functioneren van de fibroblasten, met als gevolg een verminderde hoeveelheid collageen en elastine. Daarbij komt dat de vrije radicalen ervoor gaan zorgen dat de huid haar elasticiteit verliest. Ze wordt dunnen en kwetsbaarder.

Micro-klopjes om de fibroblasten te stimuleren

Om de fibroblasten te stimuleren, oefent het team van Be Delicious een ware weefselstretching uit met de nieuwe LPG Endermolift : onder invloed van gebrevetteerde microlift koppen, worden de fibroblasten tot 16 klopjes per seconde gestimuleerd om de doeltreffendheid werkelijk te boosten.

De resultaten

 • De activiteit van de fibroblasten herneemt
 • De cellen winnen weer aan volume
 • De collageen en elastine productie stijgt
 • Het gezicht verandert
 • De dermis wordt steviger
 • De rimpels en fijne plooitjes verdwijnen
 • De huid straalt

Hoe werkt het ?

De gebrevetteerde LPG micro koppen verrichten microklopjes en genereren op die manier weefselherstel zodat de huid herstelt. De frequenties van de klopjes - 4,8 of 16 per seconde - in combinatie met een afstelbare aanzuigkracht, zorgen voor stimulatie van de huid op maat van elk gelaat. Hierdoor kunnen de esthetische doelstellingen heel precies en gericht bereikt worden.

Welke zones kan men behandelen ?

 • Het ovaal van het gelaat
 • Verlies aan densiteit
 • Hals en decolleté
 • Marionetlijnen
 • Lipomtrek
 • Kraaienpootjes
 • Jukbeenderen
 • Wallen en kringen onder de ogen
 • Neuslippenplooien
 • Horizontale voorhoofdsrimpels
 • Verticale rimpels tussen de wenkbrauwen

Aantal sessies

Over het algemeen zijn een tiental sessies voorzien a rato van 2 tot 3 per week, in functie van de leeftijd van de klant, van de staat van de huid en de gewenste vooropgestelde resultaten.