Restart is zoveel meer dan een dieet....it's a new way of life! Je zal leren op een 100% natuurlijke manier en met ondersteuning van je mentor met voeding omgaan en je lichaam in de juiste balans brengen. Met Restart leer je wat goed is voor je eigen lichaam en hoe je je bereikte doel kan behouden en tegelijkertijd toch kan genieten van lekker eten en een glaasje!

logo restart

Wat is Restart?

Restart is een programma dat is gebaseerd op gezonde en natuurlijke voeding in combinatie met 100% natuurlijk voedingssupplement, waarover je over verschillende fases jouw einddoel bereikt: je ideale gewicht krijgen en levenslang behouden. Samen met je persoonlijke mentor ga je op zoek naar wat goed en minder goed werkt voor jouw lichaam. Restart is zoveel meer dan een dieet, omdat jij je eigen coach wordt. Tijdens het Restart-traject, maar ook daarna. Dat veroorzaakt een mindshift, waardoor je levenslang van een gezonder lichaam kan genieten.

Hoe werkt Restart?

Het programma werkt in drie fasen. Een ontgiftingsfase, een zoekfase en een leeffase. Gedurende het hele traject reiken we je de tools aan die je erbij helpen om Restart tot een goed einde te brengen. Tijdens het traject word je je eigen coach, je stelt onder meer zelf je voedingsschema op, maar we gaan je daar wekelijks bij begeleiden. 

Aarzel niet om te bellen voor meer uitleg. 

logo restart
logo restart

Hoe lang duurt Restart?

Restart is een traject dat van vier weken tot een jaar loopt, afhankelijk van je persoonlijke noden. Al voor het kwijtspelen van een paar kilo’s kan je met Restart aan de slag, maar ook voor 40 tot 50 kilo. Het einddoel is je streefgewicht, maar ook de mindshift en de kennis om je streefgewicht blijvend te behouden.