Waarom is de OxyGeneo™ de nieuwste Super Facial? OxyGeneo™ geeft de voordelen van microdermabrasie plus diepe huidverjonging door insluizen van revitaliserende werkstoffen plus zuurstofverrijking van binnenuit. De OxyGeneo™ behandelingen zijn geschikt voor alle huidtypes, huidskleuren, gevoelige huid en zelfs voor de keloïde huid waarop geen microdermabrasie mag worden toegepast.

Exfoliatie. Insluizen. Zuurstofverrijking.

De OxyGeneo™ technologie is een doorbraak in superieure anti-aging resultaten door de huid in de diepere huidlagen te behandelen. Exfoliatie, insluizen en zuurstofverrijking zijn het geheim van een jongere huid. Lees er onderstaand meer over bij HOE WERKT HET.

oxygeneo skin diagram dutch

“Beter dan microdermabrasie”

Ontdek waarom professionals de OxyGeneo™ behandelingen beter vinden dan microdermabrasie.”.

  • Verstevigt en hydrateert
  • Herstelt huidvolume
  • Geeft jeugdige uitstraling
  • Verhoogt collageenproductie
  • Reduceert hyperpigmentatie
  • Stimuleert celvernieuwing
  • Reduceert rimpels en lijntjes
  • Veilig voor ALLE huidtypes

 

1. EXFOLIATIE

Net als bij microdermabrasie exfolieert de OxyGeneo™ de opperhuid en verwijdert de dode huidcellen voor huidvernieuwing. De huid is zijdezacht en is optimaal voorbereid om actieve werkstoffen op te nemen. De OxyGeneo™ is veilig voor alle huidtypes en en kan zelfs de meest gevoelige huid behandelen zonder irritatie.

2. INSLUIZEN

Met de zeer exlusieve Capsugen reinigt de OxyGeneo™de huid en brengt gelijktijdig rijke actieve werkstoffen in de huid. U kunt kiezen voor de NeoRevive™ voor huidverjonging en anti-ageing of voor de NeoBright™NeoBright voor vervaging van pigmentvlekken en verfrissing van de huid.

3.ZUURSTOFVERRIJKING

De OxyGeneo™ genereert bruisende CO2 bubbels die zachtjes op de huid uiteen spatten waardoor een fysiologische reactie tot stand gebracht wordt. Zuurstofrijk bloed wordt naar het behandelgebied gevoerd, de doorbloeding wordt beter en het celmetabolisme wordt geactiveerd. Zuurstofverrijking resulteert in een optimale opname van actieve ingrediënten.