Het MEN³-virus is positief aanstekelijk
Het MEN³-virus is positief aanstekelijk
Ook de mannenhuid staat elke dag bloot aan schadelijke invloeden van buitenaf, met de baardzone als gevoelige koploper. Daarom ontwikkelde CosMENtis de MEN³-producten, voor mannen met huidproblemen in deze zone. Ook de kapperssector ontdekt ondertussen de voordelen van deze 100% Belgische en premium mannenlijn. En dat komt van pas in deze tijden, waar mondmaskers – die heel wat huidirritaties veroorzaken - een hele tijd alomtegenwoordig (zullen) zijn.

Less is more

Een scheerbeurt bezorgt de heren al eens wat ‘kopzorgen’: irritaties, een rode huid, schilfering, tot zelfs eczeem toe. De MEN³ aftershave is een all-in-one oplossing en dus een echte multitasker: het voedt, beschermt, hydrateert én kalmeert die gevoelige baardzone.

En dat is goed nieuws, want je hebt geen 101 verschillende merken en producten nodig voor een goed resultaat. Daarnaast bevatten de producten uitsluitend zuivere ingrediënten en zijn ze volledig dierproefvrij, vegan en vrij van parabenen, minerale oliën …

Voorkomen is beter dan genezen

Huidproblemen kun je natuurlijk beter voorkomen dan genezen. En ook dan zijn de producten van MEN³ de beste bondgenoot. Nachtverpleger, en partner van MENcare Expert Joyce (pure-skin.be), Egon getuigt:

“Ik merkte dat de huid, en vooral de baardstreek, van veel collega’s tijdens deze lockdownperiode het zwaar te verduren kreeg: mondmaskers en andere beschermingsmiddelen veroorzaakten hardnekkige jeuk en eczeem in de baardstreek, maar ook een droge, schilferende huid in de haarlijn. Ik bleef ervan gespaard, omdat ik dagelijks de aftershave van MEN³ gebruik en ondertussen heb ik het MEN³-virus al verspreid onder mijn collega’s.” (lacht)

Met de hoogwaardige en unieke scheer- en baardverzorgingsproducten van MEN³ geef je je klanten de beste behandeling én zet je je expertstatus als kapper in de verf.