Bodysculptor : Wat is het en hoe werkt het?

Bodysculptor is vooral een moderne en efficiënte afslankende techniek. De therapie combineert de efficiëntie van lage frequentiegolven ( ELF of extreme low frequency, < 100Hz ) met de weldaden van een lichamelijke drainage door micropressie. Deze golven zijn absoluut onschadelijk voor de huid en het lichaam.

Bodysculptor laat toe om op quasi selectieve manier de vetmassa te verminderen.

De specifieke golflengte stimuleert namelijk de biologische mechanismen van de lipolyse (ons natuurlijk vetverbrandingssysteem), Onder het effect van de bio magnetische golven van de BodySculptor exCell+ worden de vrije vetzuren die gestockeerd zijn onder vorm van triglyceriden in de vetcellen (de adipocyten); progressief vrijgemaakt, afgescheiden en verwijderd door een efficiënte drainage. 

BodySculptor  :  voor welke lichaamszones?

Bodysculptor werkt zeer gericht en geconcentreerd op alle probleemzones maar kan elke probleemzone gelijktijdig behandelen.    Volgens de persoonlijk behoeften zal deBodySculptor ageren op zowel…


- GELAAT & KIN - HEUPEN - TAILLE - ARMEN - DIJEN - KUITEN - KNIEEN -

Bodysculptor silhouette EXPRESS kuur 1 

BodySculptor  : welke resultaten kan men verwachten? 

Het gemiddeld verlies in centimeters op het lichaam, na een kuur van 12 behandelingen,bedraagt ongeveer 2 kledingmaten! Enkele cijfers van gemiddeld centimeter verlies: 1,8cm op het niveau van de armen en de kuiten, 7,5 cm op het niveau van de taille en de heupen, 2,7 cm op het niveau van de knieën en 3,9 cm op niveau van de dijen. Zelfs 15 dagen na de laatste behandeling blijkt dat er nog een significant centimeterverlies is ! Dus dit systeem biedt alsook een concreet duurzaam resultaat.

BodySculptor : kan deze techniek een oplossing bieden voor verslapte huid?

Vanaf een bepaalde leeftijd begint de huid te verslappen, het lichaam verliest haar silhouet (vorm) en kleine uitzakkingen verschijnen …

Niemand ontsnapt aan het fenomeen van verslapte huid zowel slanke als minder slanke vrouwen. De levensstijl speelt een belangrijke rol hierin maar ook veelvuldig diëten, gebrek aan sport en beweging, zwangerschap en een tekort aan hydratatie zijn belangrijke factoren die de collageen- en elastine vezels ondermijnen. Deze staan in voor de huidspanning en textuur. Een kuur met de BodySculptor exCell+ verbetert de elasticiteit en zorgt voor een strakkere huid. Daarom is deze techniek ook aangewezen voor  vrouwen die enkel op zoek zijn naar huidversteviging. Bodysculptor biedt hen een duidelijke verbetering van de kwaliteit en de vorm van de huid en dit zowel op het niveau van het lichaam als van het gelaat, kin en nek.
Een medische studie verricht op 22 vrouwen, die een kuur van 12 behandelingen met deBodySculptor exCell+ gedaan hebben, toonde aan dat 100% van hen een duidelijke versteviging van het lichaam hadden en bij 36% van hen vond deze versteviging erg indrukwekkend.

BodySculptor : voor wie?

Dit is de oplossing om af te slanken en behandelt alle lichaamszones. Het is dus uitermate geschikt voor vrouwen maar evenzeer voor mannen. Op leeftijd staat geen grens, de resultaten zijn overtuigend. Er is geen enkel onwenselijk neveneffect, ook niet voor personen op hogere leeftijd of met problemen van metabolische aard.