De herfst is in het land en de winter komt er al snel aan. Met het vallen van de donkere dagen krijgen ontzettend veel mensen problemen van vermoeidheid of de zogenaamde 'winterdepressie'. Deze depressie wordt veroorzaakt door een gebrek aan licht, waardoor er een ontregeling ontstaat van het biologische dag/nacht ritme.

LED-therapie is de oplossing

voorkom winterdepressieDe symptomen van een winterdepressie, nl. vermoeidheid en neerslachtigheid die veroorzaakt worden door een tekort aan zonlicht kunnen op een heel eenvoudige manier aangepakt worden.

 

Led-lichttherapie beïnvloed namelijk de epifyse, een klier in de hersenen die het neurohormoon melatonine produceert. Het is gebleken dat personen met winterdepressies een abnormaal hoge hoeveelheid van dit hormoon hebben. LED-lichttherapie herstelt al na enkele sessies de biologische klok.

Depressie doen verdwijnen door te ontspannen

In het gespecialiseerde Beauty & Body salon Be Delicious in Groot Bijgaarden (Dilbeek) heeft men alles in huis om u beter in uw vel te doen voelen. Ook het voorkomen of het aanpakken van deze winterdepressies hoort daarbij.

Gedurende een sessie in de Slimline zal uw lichaam heerlijk ontspannen door de zuurstoftherapie, de aangename droge warmte, het vibrerende massagebed, de aromatherapie en de LED-therapie. Het zijn net die LED's die uw winterdepressie gaan aanpakken.

Voorkomen beter dan genezen

U kan dus maar beter op tijd uw biologische klok in de gaten (laten) houden. Kom net zoals zoveel andere tevreden Slimline gebruikers kennis maken met de weldaad van de Slimline.

Boek hier uw afspraak ! (of bel 0478/712.905)