Info verder opmaken voor mannen - metadata invullen

Een Chemische peeling is een techniek die ontwikkeld is om rimpels en onregelmatigheden van de huid minder zichtbaar te maken. De chemische peeling zal door een gecontroleerde verbranding de oppervlakkige huidlagen verwijderen en de cellen van de onderste huidlaag geactiveerd, waardoor zo de elasticiteit en vitaliteit van de huid terugkeren.

Het PEEL MASK SYSTEM van CELESTETIC is een vooruitstrevende innovatie aangezien dit schoonheidsmasker zowel een peeling als een regenererend effect op de huid heeft welke zichtbare en duurzame resultaten bieden  :

  • Volledig personaliseerbaar

Elke behandeling is personaliseerbaar in functie van het huidtype en de gewenste actie om zo het resultaat te maximaliseren.

  • Aangenaam en gemakkelijk

Het vloeibare masker kan gemakkelijk op de huid worden aangebracht en droogt in 30 minuten waarna het op een aangename manier kan worden verwijdert (peel-off).

  • Verjonging in het diepste van de huid

De resultaten van deze behandeling zijn vergelijkbaar met deze van een krachtige verjongingskuur. De verbetering van de huid is reeds vanaf de eerste behandeling zichtbaar.

Dankzij de combinatie van lichte zuren in het masker gaat de penetratie van de actieve bestanddelen van het PERSONNAL PEEL MASK SYSTEM gevoelig verhogen wat resulteert in een krachtig anti-aging effect.

Het Peel Mask System van CELESTETIC is gebaseerd op de meest innovatieve esthetische peeling technieken samen met een simultane infusie van actieve bestanddelen.

Dit systeem bestaat uit een polyfunctioneel basismasker welk toelaat fruitzuren, vermengt met een geconcentreerde coktail van actieve bestanddelen, in de huid te penetreren en zo een verjongend effect te bekomen evenwaardig aan dat van een diepe, sterke peeling maar zonder de bijwerkingen of gevolgen die hiermee kunnen gepaard gaan.

 

2.0 PEELS: Gecombineerde peels nieuwste generatie.

Onze peels van de nieuwste generatie zijn zo ontworpen dat ze de voordelen voor de huid gaan maximaliseren daar waar ze de bijwerkingen gaan minimaliseren. De kunst van een peeling bestaat erin hem perfect te kalibreren om zo een goede exfoliatie te verkrijgen zonder de huid al te veel te agresseren. Dit is zéér moeilijk bij de oudere generatie peels (met één enkel zuur) om zowel krachtig te exfoliëren als de epidermale laag te vrijwaren.

Gecombineerde Peels (blended) 2.0 bestaan uit een mix van verschillende zuren die allemaal een andere penetratiegraad evenals andere anti-inflammatoire actieve bestanddelen bezitten.

  • Zuren met een snelle penetratie : 

deze exfoliëren de bovenste lagen van de huid door een diepere penetratie van de resterende oplossing. Eens ze dit gebeurt is, neutraliseren ze zichzelf automatisch en penetreren ze niet nog dieper.

  • Zuren met een trage penetratie

deze zijn ideaal om in alle zachtheid de diepere lagen van de huid te exfoliëren. Hun moleculaire taille is groter wat hen veel minder agressief voor de huid maakt. Dit is een ideale aanvulling op de werking van de zuren met een snelle penetratie.