Voer jij ook een eeuwige strijd met de weegschaal? Wil je op een discrete manier gewicht verliezen? Dan zijn proteïnen misschien de oplossing voor u !

Net zoals veel mensen heeft u misschien al gesukkeld met dieetformules allerhande. Meestal haken mensen af omdat de producten te duur zijn, omdat ze met dat eeuwige knagende hongergevoel blijven zitten en/of omdat na het resultaat op korte termijn dat vervelende jojo-effect opnieuw de kop op steekt en de kilo's er opnieuw aanvliegen.

Met effectieve en langdurige resultaten hebben wij al vele tevreden klanten begeleid op de weg naar hun ideale lichaamsgewicht. Doordat je de porteïnen voedingssupplementen kunt combineren met natuurlijke gezonde voedingsstoffen heb je niet de indruk dat je aan het dieten bent. De natuurlijke voedingslijn combineert alle voordelen van gezonde dieetproducten met de smaak en de looks van onze dagelijke voeding. Niet iedereen hoeft immers te weten dat je dieet, toch ?

Het voedingsprogramma steunt op de volgende principes: een beperkte opname van suikers en koolhydraten, een evenwichtige opname van eiwitten en plantaardige vetten in combinatie met een ruime opname aan vezels, vitaminen en mineralen.

Voordelen

Snel gewichtsverlies
Wegsmelten van het vetweefsel
Bescherming van de spieren en huidstructuur
Gevoel van vitaliteit
Geen hongergevoel
Eenvoudige methode
Wetenschappelijk basis
Duurzame resultaten
 

Het voedingsprogramma biedt u 2 gebruiksmethodes:

1. Het afslankprogramma
2. Het onderhoudsprogramma:
om uw gewicht stabiel te houden als aanvulling, na overdaad, bij snoephonger