Voer jij ook een eeuwige strijd met de weegschaal? Wil je op een discrete manier gewicht verliezen? Kies dan voor LignaVita!

Net zoals veel mensen heeft u misschien al gesukkeld met dieetformules allerhande. Meestal haken mensen af omdat de producten te duur zijn, omdat ze met dat eeuwige knagende hongergevoel blijven zitten en/of omdat na het resultaat op korte termijn dat vervelende jojo-effect opnieuw de kop op steekt en de kilo's er opnieuw aanvliegen.

Niets van dat met het LignaVita voedingsconcept. Met effectieve en langdurige resultaten hebben wij al vele tevreden klanten begeleid op de weg naar hun ideale lichaamsgewicht.

Doordat je de LignaVita voedingssupplementen kan combineren met natuurlijke gezonde voedingsstoffen heb je niet de indruk dat je aan het dieten bent. De natuurlijke voedingslijn combineert alle voordelen van gezonde dieetproducten met de smaak en de looks van onze dagdagelijke voeding. Niet iedereen hoeft immers te weten dat je dieet, toch ?

Het voedingsprogramma steunt op de volgende principes: een beperkte opname van suikers en koolhydraten, een evenwichtige opname van eiwitten en plantaardige vetten in combinatie met een ruime opname aan vezels, vitaminen en mineralen.

VoordelenLOGO_lignavita_met_madam

Snel gewichtsverlies
Wegsmelten van het vetweefsel
Bescherming van de spieren en huidstructuur
Gevoel van vitaliteit
Geen hongergevoel
Eenvoudige methode
Wetenschappelijk basis
Duurzame resultaten

Het voedingsprogramma biedt u 2 gebruiksmethodes:

1. Het afslankprogramma
2. Het onderhoudsprogramma:
om uw gewicht stabiel te houden als aanvulling, na overdaad, bij snoephonger

 

Samen begonnen is al half gewonnen. Wil u samen met uw gezin, familie, collega's en vrienden op weg gaan naar uw gewenst lichaamsgewicht?  Waarom dan geen "home party" geven. Onze afslankcoaches komen bij u thuis het concept uitleggen en daarbij kan u meteen kennis maken en proeven van al onze producten. Bovendien ontvangt u als gastvrouw/heer bijkomende voordelen !