Info verder opmaken voor vrouwen - metadata invullen

Chemische Peelings Vrouwen

Een Chemische peeling is een techniek die ontwikkeld is om rimpels en onregelmatigheden van de huid minder zichtbaar te maken. De chemische peeling zal door een gecontroleerde verbranding de oppervlakkige huidlagen verwijderen en de cellen van de onderste huidlaag geactiveerd, waardoor zo de elasticiteit en vitaliteit van de huid terugkeren. Rimpels worden op deze manier verzacht en verkleuringen weggewerkt. Na genezing krijgt de huid een andere structuur dan daarvoor. De huid wordt egaler en gladder. 

Er zijn verschillende soorten peelings.  De zachtste, oppervlakkigste peelings worden gebruikt voor de behandeling van huid waar de fotoveroudering (zon- & omgevingsbeschadiging) nog zeer gering is en fijne rimpels.
Ook vlekkige pigmentatie, wijde poriën en niet al te diepe acne-littekens kunnen ermee worden behandeld. Deze behandeling kan eenmaling zijn maar geeft uiteraard het beste resultaat in een kuur van 5/6 beurten. Matig diepe en diepe peelings worden toegepast voor de verbetering van sterk zonbeschadigde huid met diepe rimpels en groeven of voor het minder zichtbaar maken van grove acne-littekens.