Imoove® Personal Wellness Trainer

Revolutionair trainingstoestel dat de subtiliteit van bewegen en evenwicht begrijpt!

imoove-2011De Imoove is een Revolutionaire ‘trainings’therapie die de subtiliteit van bewegen en evenwicht begrijpt en de wetten van de fitness heeft veranderd!

Via zijn uniek elliptisch platform benadert een training op de Imoove onze natuurlijke driedimensionele bewegingsvorm en zorgt voor een ongeëvenaarde, niet-lineaire coretraining en dit zonder vibraties en zonder impact.

De elispherische beweging is afgeleid van onze natuurlijke bewegingen die wij in het dagelijkse leven doen en zet meer dan 90% van onze spieren in werking. Meer dan 400 spieren worden tegelijkertijd in beweging gebracht. Als wij wandelen gebeurt er in onze wervelkolom ook een elliptische beweging en de Imoove is het enige trainingsapparaat ter wereld dat deze natuurlijke bewegingen gebruikt om te trainen. Net zoals bij Pilates gaat de Imoove werken vanuit onze core in de verticaliteit waardoor men oefeningen en bewegingen kan doen die onmogelijk kunnen gedaan worden op traditionele fitnesstoestellen.

De 700 ingebouwde trainingsprogramma’s die gaan van revalidatietraining tot intensief sporten voor gevorderde atleet zorgen voor een specifieke training de monotone sleur van klassieke trainingen doorbreekt. Een trainingssessie op de Imoove duurt 20min.-30min en is opgebouwd uit een opwarming, een kern en een cooling down. In 20-30 minuten heeft men een full body workout zonder gelijke.